Από αυτόριζα κλήματα του πεδινού Ζακυνθινού αμπελώνα.
Οινοποίηση:
Ο τρύγος ξεκινά κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Γίνεται σπάσιμο των σταφυλιών και στη συνέχεια οδηγούνται σε ανοξείδωτη δεξαμενή οπου το γλέυκος παραμένει σε επαφή με τους φλοιούς (skin contact) για πολύ λίγες ώρες με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε αρκετά χαμηλά επιπεδα.
Χαρακτηριστικά:
Έχει ελκυστικά αρώματα από άνθη λεμονιάς,σαγκουίνι, αγριοφράουλα και κεράσι. Έχει πλούσιο σώμα με ευχάριστη οξύτητα, αφήνοντας μεγάλης διάρκειας επίγευση.
Αλκοολικός Τίτλος:
12,5%
Συνοδεύει με ιδανικό τρόπο θαλασσινά, ψάρια, ζυμαρικά με λευκή και ελαφριά κόκκινη σάλτσα καθώς και κρέατα σχάρας. Ποικιλία τυριών και αλλαντικών.
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό.ΣυμφωνώΠολιτική Απορρήτου