Από μεγάλης ηλικίας αυτόριζα κλήματα του Ζακυνθινού αμπελώνα.
Οινοποίηση:
Ο τρύγος ξεκινά κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Η οινοποίηση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενα χαμηλή θερμοκρασία 15-16ºC . Ο φρέσκος οίνος παραμένει με τις φίνες οινολάσπες και γίνεται ανάδευση περιοδικά ωστε να εμπλουτιστεί το σώμα και η γεύση του.
Χαρακτηριστικά:
Έχει έντονα φρουτώδη αρωματικό χαρακτήρα ώριμων εξωτικών φρούτων. Παρουσιάζει βοτανικότητα, αρώματα μπαχαρικών και πλούσιο σώμα.
Αλκοολικός Τίτλος:
12,5%
Συνοδεύει ιδανικά πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας κυρίως λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός, θαλασσινά , λευκό ή κόκκινο ψητό κρέας. Ζυμαρικά με λευκή σάλτσα.
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό.ΣυμφωνώΠολιτική Απορρήτου