Γουστολίδι 100 %. Από τις πιο παλαιές Ζακυνθινές ποικιλίες με μικρή στρεμματική απόδοση αλλά με εξαιρετικά αρωματικά και γευστικά στοιχεία.
Αμπελώνες:
Κυρίως από κλήματα του ορεινού Ζακυνθινού αμπελώνα, αυτόριζα.
Οινοποίηση:
Ο τρύγος ξεκινά κατά το δεύτερο μισό του Αυγούστου καθώς η ποικιλία Γουστολίδι οριμάζει πρώιμα. Η οινοποίηση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενα χαμηλή θερμοκρασία 15-16ºC για να
εξασφαλίσουμε την διατήρηση των πολύ ευαίσθητων αρωμάτων του.
Χαρακτηριστικά:
Με χαρακτηριστικό άρωμα από άνθη μπουγαρινιάς που συνδυάζονται όμορφα με αρώματα εσπεριδοειδών και αρώματα βοτάνων και με έντονη τη φρεσκάδα που του προσδίδει η ευχάριστη οξύτητά του.
Αλκοολικός Τίτλος:
12%
Συνοδεύει ιδανικά πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας κυρίως ψάρι, θαλασσινά και λευκό κρέας ή κόκκινο ψητό κρέας.
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό.ΣυμφωνώΠολιτική Απορρήτου