Τα σταφύλια προέρχονται από τον πεδινό και ορεινό αμπελώνα της Ζακύνθου.
Οινοποίηση:
Ο τρύγος ξεκινά κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Μετά την έκθλιψη των σταφυλιών το γλεύκος παραμένει με τους φλοιούς των σταφυλιών μέσα σε ανοξείδωτη δεξαμενή για περίπου 24 ώρες, προκειμένου να γίνει εκχύλιση των χρωστικών ουσιών που θα προσδώσουν το ελκυστικό ροζέ χρώμα στο κρασί. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται στους 18-20ºC.
Χαρακτηριστικά:
Αυτό το κρασί έχει έντονο τριανταφυλλί χρώμα με ερυθρωπές και ρουμπινί ανταύγειες. Το φρουτώδες άρωμα συνθέτουν νότες από κεράσι, βατόμουρο, κόκκινο μήλο. Ιδιαίτερα φρέσκο και δροσερό στη γεύση, με ευχάριστη οξύτητα.
Αλκοολικός Τίτλος:
12,5%
Συνοδεύει με ιδανικό τρόπο ζυμαρικά με ελαφριές κόκκινες σάλτσες, λευκό και κόκκινο ψητό κρέας, θαλασσινά και σαλάτες.
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό.ΣυμφωνώΠολιτική Απορρήτου