Από αυτόριζα , μεγάλης ηλικίας κλήματα μικρής στρεμματικής απόδοσης.
Οινοποίηση:
Ο τρύγος ξεκινά τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Οι τρείς αυτές ποικιλίες σταφυλιών οινοποιούνται μαζί. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με τη θερμοκρασία να είναι ελεγχόμενη στους 16 ℃, ώστε να διατηρηθεί ο φρουτώδης χαρακτήρας του.
Χαρακτηριστικά:
Κρασί με έντονα αρώματα εσπεριδοειδών, λευκών λουλουδιών και βοτάνων που παρουσιάζει δροσερή οξύτητα ενώ αφήνει μια ευχάριστη επίγευση με διάρκεια.
Αλκοολικός Τίτλος:
12%
Συνοδεύει ιδανικά πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας κυρίως ψάρι, θαλασσινά και λευκό κρέας.
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό.ΣυμφωνώΠολιτική Απορρήτου