Από διαφορετικά τμήματα του εκτενούς Ζακυνθινού αμπελώνα.
Οινοποίηση:
Ο τρύγος ξεκινά το πρώτο δεκαήμερο του Σεμπτέμβρη.Για την ποικιλία του Μοσχάτου πραγματοποιείται σύντομη προζυμωτική εκχύλιση. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία οπου και διακόπτεται για την εξασφάλιση των υπολειπόμενων σακχάρων. Μετά το τέλος της οινοποίησης ακολουθεί batonnage με τις λεπτές οινολάσπες στη δεξαμενή, για περισσότερο σώμα και ένταση του αρωματικού δυναμικού.
Χαρακτηριστικά:
Το κρασί αυτό παρουσιάζει έντονο ανθικό χαρακτήρα. Με νότες από λουκούμι τριαντάφυλλο, ζάχαρη άχνη και αγριοφράουλα. Γοητευτικά κομψό με τραγανή οξύτητα.
Αλκοολικός Τίτλος:
12%
Συνοδεύει ιδανικά πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας που περιέχουν θαλασσινά,όπως μακαρονάδες και ριζότο, ψάρια όπως ο τόνος και ο σολομός, σαλάτες και ποικιλία πικάντικων τυριών και αλλαντικών. Σερβίρεται και μόνο του σαν απεριτίφ.
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό.ΣυμφωνώΠολιτική Απορρήτου